RAZVILI SMO MNOGE USPJEŠNE
WEB
TRGOVINE
Profesionalno izrađena web trgovina će vam pomoći u prezentaciji i prodaji vaših proizvoda i proširiti krug vaših klijenata.
Analiza tržišta
Prije izrade web trgovine, na vaš zahtjev, možemo napraviti detaljnu analizu ciljanog tržišta, vašeg prodajnog programa i konkurencije. Ovakav pristup smanjuje vaš rizik i pomaže u planiranju troškova.
Promocija web shopa
Osnovni cilj svakog vlasnika web stranice je dobra vidljivost na tražilicama zato Vas usmjeravamo što sve napraviti u fazi izrade web shopa kako bi ostvarili što kvalitetnije pozicije u google tražilici.
Profesionalan dizajn
Koristimo najnovije tehnologije za izradu web shopa. Također posebnu pozornost pridajemo da je web shop modernog izgleda, profesionalan i responzivan (pregled s mobitela i tableta) prilagođen području djelovanja naručitelja.
Brza podrška
Većinu zahtjeva rješavamo telefonskim putem dajući detaljna uputstva korisniku, međutim najčešće se programeri spajaju na računalo korisnika, stječu uvid u srž problema, analiziraju ga te rješavaju na brz i efikasan način putem teamviewera.

Ponuda za Vaš Web shop

Profesionalno izrađena web trgovina pomoći će vam u prezentaciji i prodaji vaših proizvoda i proširiti krug vaših klijenata, te pojednostaviti proces prodaje. Odabir optimalne platforme ovisi o vašim stvarnim potrebama i definira se nakon razgovora s vama.

Prije izrade web shopa treba napraviti detaljnu analizu tržišta i analizu vaše konkurencije. Taj dio mi radimo za vas. Tako dobivate kvalitetnu procjenu isplativosti web shopa prije nego se odlučite za izradu. Ako vas zanima više informacija slobodno nas kontaktirajte.

Što smo zadnje radili

Ealati webshop
Britton
Anigota webshop
Princess of flowers
Dada & Rocco
Antikvarijat Brala
Vina Acrobat
Moj planer

PREDNOSTI WEB SHOPA

01.

CIJENA IZRADE

Cijena izrade web shopa je znatno niža od cijene fizičkog prodajnog mjesta. Oglašavanje je znatno jeftinije nego kod fizičkog prodajnog mjesta.

02.

NEMA GRANICA

Web shop može biti i više jezičan što vam omogućuje prodaju na europskom ili globalnom tržištu. Web shop možemo programski integrirati s vašim poslovnim sustavom ( ERP).

03.

NIŽI TROŠKOVI

Nemate zaposlenika na blagajni niti zaposlenika za prezentaciju proizvoda. Neograničeni broj kupaca može kupovati u istom trenutku.

04.

0/24 RADNO VRIJEME

Web trgovina radi stalno, bez dodatnih troškova. Zadovoljni kupci mogu jednostavno preko društvenih mreža dijeliti poveznice na vaše proizvode.

Posebna ponuda za
NOVE TVRTKE

Za klijente kojima je ovo sve novo i koji tek kreću u svijet online prodaje odlučili smo olakšati i tako pripremili akcijski paket.
Pogledajte što sve uključuje naš paket i javite nam se za sva dodatna pitanja:

 • IZRADA WEB SHOPA PRILAGOĐENOG VAŠEM POSLOVANJU
 • INTEGRACIJA CMS SUSTAVA ZA SAMOSTALNO DODAVANJE I MIJENJANJE PROIZVODA
 • MODERAN I RESPONZIVAN DIZAJN (PRILAGOĐEN ZA MOBITELE, TABLETE…)
 • BRZI IZLAZAK IZ KOŠARICE U JEDNOM KORAKU
 • OSNOVNA ON SITE SEO OPTIMIZACIJA
 • POVEZIVANJE SA DRUŠTVENIM MREŽAMA
 • GALERIJA – MOGUĆNOST UNOSA SLIKA SA OPISOM
 • UGRADNJA NAPREDNE KONTAKT FORME
 • UGRADNJA FORME ZA PRIJAVU NA NEWSLETTER
 • INTEGRACIJA GOOGLE KARTE SA UPUTAMA KAKO DOĆI DO VAŠE TVRTKE
 • BESPLATAN HOSTING ZA PRVU GODINU
 • POKLON BON OD 400 KUNA ZA GOOGLE ADWORDS KAMPANJU
 • CIJENA 6000 KUNA (bez PDV-a)