Scroll Top

Google Adwords

Preteknite konkurenciju koristeći Google Adwords oglašavanje

U suradnji s Google Hrvatska, svim novim korisnicima koji još nisu koristili Google Adwords oglašavanje, poklonit ćemo Google Adwords bon od 400 kn. Da bi se aktivirao bon potrebno je uplatiti iznos od 100 kn i potrošiti taj iznos unutar 30 dana. Javite nam se i poslat ćemo vam promotivni kod.

google-poklon-bon

Zašto Google Adwords?

Istog dana kada postavite kampanju vaši oglasi će se prikazati na Google tražilici, koja u Hrvatskoj pokriva gotovo 100% tržišta. Vaši oglasi se prikazuju samo kada korisnik upisuje riječi u Google tražilicu koje su usko vezane za vaše poslovanje. Tek kada korisnik klikne na vaš oglas ( PPC, Pay-Per-Click)  koji ga vodi na vašu internet stranicu skinuti će se određen iznos s vašeg Google Adwords računa. Imate potpunu kontrolu potrošnje po danu, po kampanji, po ključnoj riječi.

  • Trenutni rezultati
  • Fokus, fokus, fokus
  • Plaćate samo rezultate
  • Kontrola troškova
  • Praćenje konverzije u cilju ostvarivanja visokog povrata investicije
  • Nema minimalnog iznosa s kojim se mora krenuti

Nije vam dovoljno da korisnik klikne na oglas te samo dođe na vašu stranicu, vi želite da korisnik koji preko oglasa dođe na vašu stranicu napravi određenu akciju kao npr. slanje upita za ponudu, kupovina proizvoda, odlazak na kontakt stranicu kako bi vas nazvao i pitao više pitanja i slično. Sve ovo možete pratiti i donijeti kvalitetan zaključak o isplativosti kampanje, utemeljen na točnim brojkama. Sami određujete s kojim iznosom krećete. Npr. krenete s manjim iznosima i kada se uvjerite u isplativost povećate iznose dok ne dosegnete maksimalan potencijal za svoje poslovanje.

Zašto odabrati nas za vođenje Vaše Google Adwords kampanje?

Sve postojeće kampanje koje vam je vodila druga agencija najprije detaljno analiziramo i preuzimamo ih tek kada smo sigurni da možemo napraviti poboljšanja. Za sve nove kampanje educiramo naše potencijalne klijente kako bi mogli znati što mogu očekivati od kampanje.Nekoliko puta tjedno pratimo učinak vaših kampanja i radimo potrebne izmjene i dodatna podešenja kako bi kampanje bile optimalne u svakom trenutku. Od nas nećete dobiti izvještaje s puno brojki i pojmova koje ne razumijete. Naši izvještaji su konstruirani tako da jednostavno vidite na što se troši vaš novac i rezultat kampanje. Cilj nam je imati  informiranog i zadovoljnog klijenta koji vidi korist od našeg rada.

Za one kojima su Google Adwords oglašavanje i PPC nepoznati:

google adwords primjerPPC (Pay-Per-Click) je način internet oglašavanja gdje se vaši oglasi pokazuju u Google tražilici. Oglasi se  prikazuju kada vaši potencijalni kupci upisuju u Google tražilicu riječi povezane s vašim poslom. Vi ne plaćate ništa kada se oglasi prikazuju. Plaćate samo kada netko od vaših potencijalnih kupaca klikne na vaš oglas koji ga dovede na vašu stranicu.  Evo i jednostavnog primjera: bavite se uređenjem interijera, planirate proširiti poslovanje te vam treba više klijenata. Obratite se nama za Google Adwords oglašavanje i mi vam napravimo kampanju koja se sastoji od riječi kao što su ‘uređenje interijera’, ‘uređenje doma’, ‘dekorativni kamen’ i ostale riječi povezane s vašom djelatnosti. Kada vaši potencijalni klijenti u Google tražilici traže uređenje interijera oni upisuju razne riječi i izraze, npr: ‘uređenje interijera Zagreb’. Tada im Google prikazuje rezultate koji najbolje odgovaraju tom upitu, ali i vaš oglas. Na slici posebno su označeni oglasi koji se prikazuju za riječ ‘uređenje interijera Zagreb’.  Tek kada posjetitelj klikne na vaš oglas i kada ga oglas odvede na vašu stranicu, Google će naplatiti cijenu jednog klika. Cijena klika varira on nekoliko desetaka lipa do nekoliko kuna, a mi vam pomažemo da cijena klika bude najmanja moguća.