Web dizajn i redizajn

Naš proces web dizajna novih ili redizajna postojećih web stranica

Razgovaramo o vašim ciljevima i očekivanjima od web stranice. Želimo biti sigurni da će dizajn ili redizajn postojeće web stranice odgovarati onome što očekujete od vaše stranice. Analiziramo ponašanje vaših kupaca i potencijalnih kupaca na internetu. Analiziramo prednosti i slabosti vaše konkurencije. Predlažemo vam ključne riječi bazirane na tim analizama. Radimo dizajn prve verzije vašeg budućeg web sajta.

Koristimo vaše tekstove i slike ili nakon konzultacija s vama radimo sami tekstove i odabiremo odgovarajuće slike. Radimo na responzivnosti vašeg web sajta. Vaše stranice mogu biti potpuno responzivne. To znači da će se izgled stranica automatski prilagođavati pregledima preko desktop računala, mobitela ili tableta. Tako osiguravate vašim posjetiteljima najbolji doživljaj pregleda vaših stranica bez obzira s kojeg uređaja im pristupaju.

Sve naše stranice, osim ako korisnik inzistira na suprotnom, su bazirane na CMS sustavu, koji vam omogućava dodavanje i brisanje sadržaja. CMS vam omogućava potpuno upravljanje sadržajem na vašim web stranicama. U ovoj fazi radimo personalizirane upute za korištenje CMS-a posebno za vašu web stranicu. Radimo on page optimizaciju vaših stranica za ključne riječi koje najbolje opisuju vaše područje poslovanja, vaše proizvode ili usluge.

Ispitujemo brzinu vaše web stranice i radimo na tome da web stranica ima zadovoljavajuću brzinu učitavanja. Vaši posjetitelji kao i tražilice za koje optimiziramo vaše stranice, cijene brzinu učitavanja. Preusmjeravamo vašu domenu na vaš ili naš hosting, ovisno o vašim željama. Smještaj na našem hostingu je besplatan za sve naše kupce. Kreiramo email adrese s ekstenzijom vaše domene i pomažemo kod podešenja tih adresa.