PROFESIONALNA I ATRAKTIVNA
IZRADA WEB
STRANICA
Moderan i čist dizajn internet stranice posjetiteljima ulijeva povjerenje u Vaše poslovanje.
Moderan dizajn
Izrada web stranica korištenjem najnovijih tehnologija. Također posebnu pozornost pridajemo da je web stranica modernog izgleda, profesionalna i responzivna (pregled s mobitela i tableta) prilagođena području djelovanja naručitelja.
Analiza tržišta
Prije izrade web stranice treba napraviti detaljnu analizu tržišta i analizu vaše konkurencije. Taj dio mi radimo za vas. Tako dobivate kvalitetnu procjenu isplativosti web stranice prije nego se odlučite za izradu.
Promocija web stranice
Osnovni cilj svakog vlasnika web stranice je dobra vidljivost na tražilicama zato Vas usmjeravamo što sve napraviti u fazi izrade web stranice kako bi ostvarili što kvalitetnije pozicije u Google tražilici.
Brza podrška
Većinu zahtjeva rješavamo telefonskim putem dajući detaljna uputstva korisniku, međutim najčešće se programeri spajaju na računalo korisnika, stječu uvid u srž problema, analiziraju ga te rješavaju na brz i efikasan način putem teamviewera.

Izrada Web stranica


Svaka web stranica je unikatna. Svaki klijent se razlikuje u zahtjevima i cilju koji želi ostvariti. Kako bi Vam mogli dati našu najbolju ponudu za određeni projekt, potreban je uvodni telefonski razgovor ili detaljna specifikacija mailom. Kod kompleksnih projekata dogovara se i sastanak, na kojem prolazimo sve bitne stvari potrebne za ozbiljnu ponudu.

Cijena izrade web stranica najviše ovisi o funkcionalnostima koje je potrebno ostvariti. Za profesionalne web stranice cijene se kreću od 3.000 kn do višestruko većih iznosa. Stranice višeg cjenovnog ranga su uglavnom ili sadržajno kompleksne stranice, web portali ili web stranice s vrlo specifičnim funkcionalnostima.

Bitno je naglasiti razliku između naprednih i specifičnih funkcionalnosti; napredne funkcionalnosti koje su uobičajene na webu, sadrži već i naš osnovni paket. Dodavanje naprednih funkcionalnosti uglavnom ne podiže cijenu izrade. Specifične funkcionalnosti su one koje većina web stranica ne posjeduje, a određenom klijentu su potrebne. Za više detalja i sva pitanja budite slobodni nas kontaktirati.

Izdvojeni projekti

Pegas Japanparts
Opereta nekretnine
Dream Travel Agencija
Luxury Villas Novalja
Hti conference
Icentar Apple Servis
LENISPHARM – LIJEČENJE HEMOROIDA
Karst d.o.o.

PROCES IZRADE WEB STRANICE

01.

VODITELJ PROJEKTA

Svakom dogovorenom projektu dodjeljujemo voditelja s naše strane čiji je zadatak da efikasno prenese svu komunikaciju s vama do naših kolega koje direktno rade na vašem projektu.

02.

FAZE PROJEKTA

Voditelj projekta osigurava da proces izrade ide po planu i da ste upoznati sa svim fazama projekta. Također pomaže vam i usmjerava vas u pripremi materijala potrebnih za izradu web stranice (tekstovi, slike, vizuali…).

03.

PREZENTACIJA RJEŠENJA

Prije puštanja web stranice ‘live’ osigurat ćemo vam link na kojem možete pregledati vašu web stranicu u potpunoj funkcionalnosti te dati svoje prijedloge za korekcije ako su potrebne.

04.

OBUKA I PODRŠKA

Nakon isporuke web stranice osiguravamo vam obuku za unos i izmjenu sadržaja kako bi samostalno mogli upravljati sadržajem vaše web stranice.

Posebna ponuda za
web stranicu

Za klijente koji traže odlično promocijsko rješenje po pristupačnoj cijeni.

Ovaj paket idealan je za sve one tvrtke i poslove koji žele predstaviti svoju tvrtku, sa uslugama, osnovnim i kontaktnim podacima. Predviđen je za male tvrtke, OPG-ove, obrte koji se žele predstaviti svojim klijentima na kvalitetan način putem weba.

Pogledajte što sve uključuje naš paket i javite nam se za sva dodatna pitanja:

 • IZRADA WEB STRANICE PRILAGOĐENOG VAŠEM POSLOVANJU
 • CMS SUSTAV ZA SAMOSTALNO DODAVANJE I MIJENJANJE SADRŽAJA WEB STRANICE
 • MODERAN I RESPONZIVAN DIZAJN ( PRILAGOĐEN MOBITELU, TABLETU…)
 • OSNOVNA ONSITE SEO OPTIMIZACIJA ZA BOLJE POZICIJE U GOOGLE TRAŽILICI
 • POVEZIVANJE SA DRUŠTVENIM MREŽAMA
 • GALERIJA – MOGUĆNOST UNOSA SLIKA SA OPISOM
 • UGRADNJA NAPREDNE KONTAKT FORME
 • INTEGRACIJA GOOGLE KARTE SA UPUTAMA KAKO DOĆI DO VAŠE TVRTKE
 • BESPLATAN HOSTING ZA PRVU GODINU
 • KUPOVINA DOMENE I OTVARANJE EMAIL ADRESE
 • POKLON BON OD 400 KUNA ZA GOOGLE ADWORDS KAMPANJU
 • PODRŠKA ZA PRVIH 12 MJESECI
 • PONUDA UKLJUČUJE DO 10 PODSTRANICA
 • CIJENA 3000 KUNA (BEZ PDV-a)