MARKETING STRATEGIJE IZRADA WEB STRANICA / Usmjereni smo na vaše želje, vizije i ciljeve.
Kvaliteta izrade i rezultati vašeg projekta su nam prioritet!
IZRADA WEB TRGOVINA POŠALJITE NAM UPIT
Moderan dizajn
Izrada web stranica korištenjem najnovijih tehnologija. Također posebnu pozornost pridajemo da je web stranica modernog izgleda, profesionalna i responzivna (pregled s mobitela i tableta) prilagođena području djelovanja naručitelja.
Analiza tržišta
Prije izrade web stranice treba napraviti detaljnu analizu tržišta i analizu vaše konkurencije. Taj dio mi radimo za vas. Tako dobivate kvalitetnu procjenu isplativosti web stranice prije nego se odlučite za izradu.
Promocija web stranice
Osnovni cilj svakog vlasnika web stranice je dobra vidljivost na tražilicama zato Vas usmjeravamo što sve napraviti u fazi izrade web stranice kako bi ostvarili što kvalitetnije pozicije u Google tražilici.
Brza podrška
Većinu zahtjeva rješavamo telefonskim putem dajući detaljna uputstva korisniku, međutim najčešće se programeri spajaju na računalo korisnika, stječu uvid u srž problema, analiziraju ga te rješavaju na brz i efikasan način putem teamviewera.

Izrada Web stranica


Svaka web stranica je unikatna. Svaki klijent se razlikuje u zahtjevima i cilju koji želi ostvariti. Kako bi Vam mogli dati našu najbolju ponudu za određeni projekt, potreban je uvodni telefonski razgovor ili detaljna specifikacija mailom. Kod kompleksnih projekata dogovara se i sastanak, na kojem prolazimo sve bitne stvari potrebne za ozbiljnu ponudu.

Cijena izrade web stranica najviše ovisi o funkcionalnostima koje je potrebno ostvariti. Stranice višeg cjenovnog ranga su uglavnom ili sadržajno kompleksne stranice, web portali ili web stranice s vrlo specifičnim funkcionalnostima.

Bitno je naglasiti razliku između naprednih i specifičnih funkcionalnosti; napredne funkcionalnosti koje su uobičajene na webu, sadrži već i naš osnovni paket. Dodavanje naprednih funkcionalnosti uglavnom ne podiže cijenu izrade. Specifične funkcionalnosti su one koje većina web stranica ne posjeduje, a određenom klijentu su potrebne. Za više detalja i sva pitanja budite slobodni nas kontaktirati.

IZRADA WEB STRANICA – FAZE

01.

VODITELJ PROJEKTA

Svakom dogovorenom projektu dodjeljujemo voditelja s naše strane čiji je zadatak da efikasno prenese svu komunikaciju s vama do naših kolega koje direktno rade na vašem projektu.

02.

FAZE PROJEKTA

Voditelj projekta osigurava da proces izrade ide po planu i da ste upoznati sa svim fazama projekta. Također pomaže vam i usmjerava vas u pripremi materijala potrebnih za izradu web stranice (tekstovi, slike, vizuali…).

03.

PREZENTACIJA RJEŠENJA

Prije puštanja web stranice ‘live’ osigurat ćemo vam link na kojem možete pregledati vašu web stranicu u potpunoj funkcionalnosti te dati svoje prijedloge za korekcije ako su potrebne.

04.

OBUKA I PODRŠKA

Nakon isporuke web stranice osiguravamo vam obuku za unos i izmjenu sadržaja kako bi samostalno mogli upravljati sadržajem vaše web stranice.

IZDVOJENI RADOVI

Opereta nekretnine
STANIĆ HORECA
Ealati
KIDZILLA
STILUS KNJIGA
VIVAT FINA VINA
TOPCHAIR
SPORT PLUS
MELODIJA HR
TRGOVINA BLAŽEVIĆ
CHARLIESHOP.HR
Dada & Rocco
MANAL
PRINC CARD
Creative Tourism
SORIA NATURAL
FLUCTUS TRAVEL
BABY SEDMICA
DB EXPERT
ČARLIANA PLETENJE
GRADNJA GREDIČAK
LENISPHARM – LIJEČENJE HEMOROIDA
Luxury Villas Novalja
Vina Acrobat
Iphone servis
Opereta projektiranje
Knjižara Brala Shop
Zagrebancija Web Portal
Icentar Apple Servis
Hti conference
GASTRO PANTHEON
Moj planer
RECIDER PROJEKT
Karst d.o.o.
Vivido
Domus upravljanje
Vodoopskrba i odvodnja
Vitadu
Empanda d.o.o.
Dream Travel Agencija

SUPER PONUDA ZA WEB STRANICU

Za klijente koji traže odlično promocijsko rješenje po pristupačnoj cijeni. Ovaj paket idealan je za sve one tvrtke i poslove koji žele predstaviti svoju tvrtku, sa uslugama, osnovnim i kontaktnim podacima. Predviđen je za male tvrtke, OPG-ove, obrte koji se žele predstaviti online svojim klijentima na kvalitetan način.
PROMOTIVNA CIJENA 
PONUDA UKLJUČUJE DO 10 PODSTRANICA
IZRADA WEB STRANICE PRILAGOĐENE VAŠEM POSLOVANJU CMS SUSTAV ZA SAMOSTALNO DODAVANJE I MIJENJANJE SADRŽAJA WEB STRANICE
MODERAN I RESPONZIVAN DIZAJN ( PRILAGOĐEN MOBITELU, TABLETU…) OSNOVNA ONSITE SEO OPTIMIZACIJA ZA BOLJE POZICIJE U GOOGLE TRAŽILICI
POVEZIVANJE SA DRUŠTVENIM MREŽAMA GALERIJA – MOGUĆNOST UNOSA SLIKA SA OPISOM
UGRADNJA NAPREDNE KONTAKT FORME INTEGRACIJA GOOGLE KARTE SA UPUTAMA KAKO DOĆI DO VAŠE TVRTKE
BESPLATAN HOSTING ZA PRVU GODINU KUPOVINA DOMENE I OTVARANJE EMAIL ADRESE

SUPER PONUDA ZA WEB STRANICU

Za klijente koji traže odlično promocijsko rješenje po pristupačnoj cijeni. Ovaj paket idealan je za sve one tvrtke i poslove koji žele predstaviti svoju tvrtku, sa uslugama, osnovnim i kontaktnim podacima. Predviđen je za male tvrtke, OPG-ove, obrte koji se žele predstaviti online svojim klijentima na kvalitetan način.
PROMOTIVNA CIJENA,
DO 10 PODSTRANICA
PRILAGOĐEN VAŠEM POSLOVANJU CMS SUSTAV
RESPONZIVAN DIZAJN OSNOVNI ONSITE SEO
POVEZIVANJE SA DRUŠTVENIM MREŽAMA GALERIJA
NAPREDNE KONTAKT FORMA GOOGLE KARTA
BESPLATAN HOSTING DOMENA – EMAIL ADRESE

Kontaktirajte nas

 POŽELJNO JE DA NAVEDETE ŠTO VIŠE INFORMACIJA O VAŠEM WEB PROJEKTU KAKO BISMO VAM MOGLI POSLATI NAJPOVOLJNIJU PONUDU ZA VAŠ PROJEKT.

UPIT ZA IZRADU WEB STRANICA ILI WEB SHOPA MOŽETE POSLATI PUTEM KONTAKT FORME ILI DIREKTNO NA INFO@MARKETINGSTRATEGIJE.HR.